Дознај повеќе strelka

Ексклузивна онлајн понуда

Дочекај го летото со нов уред и Smart band 6 на подарок. Поточно, со секоја онлајн нарачка на IQOS или lil SOLID 2.0 уред во следниот период те очекува уникатен подарок за уште поинтересни летни активности. Нарачај уште денес преку Виртуелната зона.
Нарачај

Ексклузивна онлајн понуда

Дочекај го летото со нов уред и Smart band 6 на подарок. Поточно, со секоја онлајн нарачка на IQOS или lil SOLID 2.0 уред во следниот период те очекува уникатен подарок за уште поинтересни летни активности. Нарачај уште денес преку Виртуелната зона.
Нарачај

Запознајте го тимот

Ана

Моника

Никола

Матеа